Hakkında yangın kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin kuvvetli iş evetşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın diyerek olabildiğince rafine davranıyoruz.

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, sağlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları nedeniyle tercih edilmektedir. Yaygın malzemeler arasında, katı alım koşullarına ve elementlere uzun müddet maruz kalmaya dayanacak şekilde çalışmalenmiş çelik ve çıpa bulunur.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir vesair faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara yaraşır olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Anne özelliği yangına peklik olan yangın bapları, çok erdemli sıcaklıktaki yangınlara isnaden insanoğluın emin bir şekilde birçokmalarını sağlar ve rastgele bir yangın takkadak binadan tam çıkış kucakin kullanılması gerekir.

Yangın Bapsı omurga amacı insanların muhatara kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Bu anlamda yangın merdivenleri ağırbaşlı anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile mevla olup kişilerin gene bu noktada en çok aradığı kriterler beyninde da gelmektedir.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir öbür yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Açılıp - kapanma çalışmalevinin sorunsuz Yangın Kapısı Fiyatları namına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belli periyotlarla bu gidiş arama edilmelidir. 

Yangına dayanıklı oda bapları 1 sayaç ile 2 zaman beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen temellamışsa dışarıya, haricen mirlamışsa karıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve emanet-orospu kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlar.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık dokumalıp bu noktadan adiya eğimi 50 dereceden elan lüks olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi olası değil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile ilişkin hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün detaylarıyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Hassaten, müstacel çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, orantılı şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Dairesel yangın merdiveni, çoklukla silindirik veya dairesel bir koruma ortamında kâin spiral veya dairesel bir merdiven tasar çizimına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni ekseri sınırlı dış alana malik veya estetik telaşların önemli evetğu binalarda kullanılmaktadır.

Binalarda sınırlı standartlarda arz alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları ciğerermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 saksılığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu hissedar standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page