En Yangın Kapısı Fiyatları Sırları

Wiki Article

Yaklaşık 20 bülten tecrübemizle ve her biri dair bilirkişi olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle alıcı memnuniyeti odaklı çalışmalarımızla siz muteber iş ortaklarımızın güvenilen çözüm bapsı olmaya devam etmekteyiz.

 ve montajıyla mücadelean bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı katlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle mukabillaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile alakalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm detaylarıyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile domestik yönetimlerin kuma noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

 60dk ve 120dk gibi vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri hakkında malumat alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our site. Changes will take effect once you reload the page.

Hassaten yangın kapıları özelliklerinden bir gayrı önemli olanı da tehlikelerle ortaya çıdem zehirleme özelliği kâin gazların ve kötüın hariçya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın baplarının montajı sırasında kullanılacak dolgular da son merhale birinci sınıf olmalıdır.

Yangın kapıları, yangın eminği derunin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın bapları hakkında bazı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı tasarrufı ile alakalı sık sorulan Yangın Kapısı Fiyatları sorular ve cevapları:

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseriya endüstriyel tesislerde iki farklı vadiı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu peylemek kucakin kullanılmaktadırlar.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile çabucak açılması katkısızlanabilir.

Yangın Bapsı kök amacı insanların pert görmeden binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına göre belirli yapı denetleme şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları umumiyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedili çıkış baplarının) belli durumlara bakılırsa TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Yangın bapları yangın simultane, binalarda bölümler arası yangın intikalini belirli bir dakika aralığında engellerken aynı anda insanların intikaline imkân sağlayıcı kapılardır.

Report this wiki page